Zgodovina

Najbolj sveže

NOVICE

Kranjska klobasa na družbenih omrežjih

16.02.2017

Klobasa, ki ni navadna klobasa, ampak je KRANJSKA KLOBASA, označena z EU simbolom kakovosti – ZGO, bo kmalu dobila tudi svojo uradno Facebook stran.

Projekt promocije Evropske sheme kakovosti in kranjske klobase – proizvoda, ki je umeščen v evropsko shemo kakovosti in je označen z evropskim simbolom zaščitena geografska označba – bo kmalu dopolnjen z novim kanalom komuniciranja. Ljubitelji »zašpiljeno dobre« kranjske klobase bodo vse aktualne informacije o enem najbolj prepoznavnih slovenskih kulinaričnih izdelkov lahko dobili tudi na novi Facebook strani.

Cilj projekta je povečevati informiranost in ozaveščenost potrošnikov o evropskih shemah kakovosti, hkrati pa dvigniti raven prepoznavnosti evropskih simbolov kakovosti. Poleg tega je cilj projekta tudi informiranje potrošnikov o posebnih lastnostih proizvodov, ki so vključeni v evropske sheme kakovosti, pa tudi o nadstandardnem nadzoru, ki so  mu tovrstni izdelki podvrženi in jim zagotavlja zajamčeno kakovost. 

Na novi Facebook strani bodo ljubitelji te prepoznavne slovenske klobase lahko našli zanimiva zgodovinska dejstva, aktualne informacije o projektu, pa tudi drugačne, ustvarjalne recepte in nasvete, kako pripraviti in postreči kranjsko klobaso.