Zgodovina

Najbolj sveže

NOVICE

4 ideje za prvi žar s prijatelji, ki bodo navdušile

14.03.2019

Prihajajo topli dnevi, kar pomeni, da bomo vsi preživeli več časa na prostem. To tudi pomeni športne aktivnosti in piknike na prostem, seveda! Če ste brez idej, kako popestriti vaš piknik, imamo nekaj predlogov.

  1. Poskrbite za glasbo.Glasba je tista, ki ustvarja pravo vzdušje. Ne prepustite ničesar naključju, pripravite seznam priljubljenih pesmi in uživajte v njih.
  2. Pretiravajte.Kupite malo več, kot je odmerek na osebo. Pripravite malce več solate in narežite malo več hrane. Če ostane, ne skrbite! Vse lahko razdelite med svoje obiskovalce, ki bodo uživali v vaši hrani še naslednji dan.
  3. Pripravite vse v naprej.Ne dovolite si, da pridejo obiskovalci in imate potem preveč dela. Čar piknikov je namreč v druženju. Pripravite testeninsko solato, narežite zelenjavo, začinite meso. In seveda, ne pozabite na kranjske klobase, ki bodo zagotovo teknile vsem povabljencem!

Poigrajte se z barvami. Pisana nabodala s kranjsko klobaso so igriva in privlačna. Prepričani smo, da bodo postala pravi poletni hit!