Zgodovina

Najbolj sveže

NOVICE

4 ideje za prvi žar s prijatelji, ki bodo navdušile

14.03.2019

Prihajajo topli dnevi, kar pomeni, da bomo vsi preživeli več časa na prostem. To tudi pomeni športne aktivnosti in seveda, najbolj zaželeni: pikniki na prostem. Če ste morda pozabili kakšne super predloge, imamo nekaj idej, kako “začiniti” prvi dogodek, da se bo o njem še dolgo govorilo.

  1. Poskrbite za glasbo. Ne pozabite, da glasba ustvarja pravo vzdušje, razbremeni in poživlja vzdušje. Ne prepustite ničesar naključju, pripravite seznam priljubljene glasbe in uživajte v njej.
  2. Pretiravajte. Kupite malo več, kot je odmerek na osebo. Pripravite malo več solate in narežite malo več hrane. Če ostane, ne skrbite. Vse lahko razdelite med svoje obiskovalce, ki bodo uživali v vaši hrani še naslednji dan.
  3. Pripravite vse v naprej. Ne dovolite si, da pridejo obiskovalci in imate potem preveč dela. Pikniki imajo svoj čar ravno v druženju. Pripravite testeninsko solato, narežite zelenjavo, začinite meso. Ne pozabite na kranjske klobase, tiste prave, s simbolom kakovosti, ki so najboljša rešitev saj so izjemno okusne same po sebi.

Poigrajte se z barvami. Pisana nabodala s kranjsko klobaso bodo pravi hit. Postrezite jih prvi in prepričani smo, da postane poletni hit!